Dorimé

Dorimé BV is een ervaren en vooruitstrevend bedrijf met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn betrokken, meedenkend, klantvriendelijk en staan natuurlijk bekend om onze comfortabele slaapoplossingen. Als innovatieve organisatie legt Dorimé de nadruk op kwalitatief hoogstaande producten welke duurzaam en milieuvriendelijk worden geproduceerd.

X_DERON 972

Milieu

Onze hoogwaardige matrassen worden geproduceerd volgens strenge Europese milieunormeringen. Door gebruik te maken van de laatste innovaties bij de ontwikkeling van onze schuimen, zijn we in staat minder grondstoffen te gebruiken. Dit heeft een positieve invloed op de uitstoot van CO2. Uiteraard zijn de matrassen cfk’s- en hallogeenvrij.

XC_DERON_SFEER_10_20152873_2

Kwaliteitskenmerken

Kwaliteit betekent voor ons de verwachtingen van de klant met onze producten, oplossingen, diensten en service, volledig en altijd te vervullen. Wij voelen het als onze verplichting om onze dienstverlening zo ver mogelijk te optimaliseren en te blijven investeren in innovaties. Met onze duidelijke bedrijfsstructuur kunnen wij heel flexibel op elke marktspecifieke verandering en wens inspelen. De matrassen hebben de CE93/42 EEG markering. Dorimé is ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd. Dit is een ISO-normering die geldt voor medische hulpmiddelen. 
 
PUUR_SEMIZORG_DETAIL_03